Stage Reksystemen

Logistieke systemen

Intelligente logistieke systemen met op maat gemaakte oplossingen zijn nodig wanneer digitalisering de ontwerpeisen van complexe intralogistieke processen verhoogt. Deze systemen bereiden uw productie- en werkomgeving optimaal voor op toekomstige uitdagingen.

Gebouwd met kennis en staal

Wij weten dat een optimaal ontworpen reksysteem de ruggengraat van een magazijn is. Daarom vertrouwen wij al meer dan 60 jaar op eigen ontwikkelingen, individuele oplossingen en kwaliteit.

Efficiënt orderverzamelen in de hoogte

Til uw productiviteit naar een hoger niveau! Met onze verticale orderverzamelaars verhoogt u uw orderverzamelsnelheid blijvend. Voor een optimale werking van de mens/machine-interface zetten wij ook voor onze verticale orderverzamelaars in op een hogere rijveiligheid en efficiëntie.

Meer productiviteit op minder ruimte

Met hoogbouwtrucks/smallegangenstapelaars is een uitzonderlijke hoge benutting van uw magazijn mogelijk, wat de betrouwbaarheid van uw leveringen en de prestaties in uw magazijn ten goede komt. 

Onafhankelijk van het stroomnet werken

Of het nu gaat om goederenontvangst of -verzending, om orderverzamelen of inventarisatie – het robuuste Mobiele Werkstation van Jungheinrich maakt onafhankelijk van het stroomnet werken in de hele magazijnomgeving mogelijk en is vooral geschikt voor flexibele en mobiele gegevensverzameling.

Service & support

Jungheinrich paart de competentie van de fabrikant aan de ervaring en expertise van de provider van totaaloplossingen. Van de planning over de realisatie tot de service en support door onze klantenservicemedewerkers: wij zorgen ervoor! 

Meer info?

Wil u meer weten over onze logistieke systemen?
Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.