Stage Magazijnrekken + magazijninrichting

Reksystemen

Uw magazijn heeft een solide basis nodig om te kunnen blijven groeien. Door het reksysteem exact op uw wensen en toekomstplannen af te stemmen, kunnen we de efficiëntie van uw materiaalstroom optimaliseren.

Als totaalleverancier hebben wij voor u de perfecte rekkenoplossing. Onze expertise in reksystemen is gebaseerd op meer dan 60 jaar ervaring met eigen ontwikkelingen, op maat gemaakte oplossingen en het stellen van de hoogste kwaliteitsnormen. Met ons ruim gamma van opslagoplossingen zorgen we ervoor dat al uw goederen veilig en gemakkelijk toegankelijk zijn en dat zodoende uw opslagcapaciteit sterk vergroot wordt. De voor u perfecte opslagoplossing kan variëren van statische of dynamische opslagsystemen tot geavanceerde en complexe opslagsystemen. Onze specialisten zoeken graag samen met u naar de beste oplossing.

Systeem met veel mogelijkheden

Palletten en laadkisten kunnen op verschillende wijzen worden opgeslagen, afhankelijk van de beschikbare ruimte bij u ter plaatse. Statische pallettenopslag is een optie als u uw goederen alleen hoeft te verplaatsen voor het stapelen, ophalen of vervoeren.

Beweeglijk en flexibel

Wat de opslag van uw goederen betreft, zijn we voorbereid op elk van uw toepassingen en hebben we voor u de juiste palletrekken voor verschillende magazijn- en orderpicktaken - indien nodig aangepast aan uw individuele specificaties.

OPTIMAAL RUIMTEGEBRUIK EN MAXIMALE DOORVOER

Bij Jungheinrich kunnen we u helpen met de juiste rekken of systeemoplossing voor kleine goederen bij alle opslag- of orderpicktaken.

Individueel, behoeftengericht en flexibel

Bij Jungheinrich hebben we verschillende opslagmogelijkheden voor u, afhankelijk van uw toepassing. Samen met u vinden wij de ideale oplossing.

Ruimte efficiënt benutten

Wanneer u lange goederen wilt opslaan - zoals stangen, buizen en planken - kunnen draagarmrekken een oplossing bieden. Bij draagarmrekken worden de lasten immers gedragen door leggers op de staanders, die op hun beurt eenvoudig gepositioneerd kunnen worden.

Staalbouwplatformen

Met een staalbouwplatform creëert u snel extra ruimte in de hoogte, zonder dat u dure structurele wijzigingen aan het grondplan hoeft aan te brengen. De zelfdragende, begaanbare en optioneel berijdbare staalbouwconstructie zorgt voor ruimte op meerdere niveaus.

Meer info?

Wilt u meer weten over onze reksystemen?
Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.