Stage Magazijnrekken + magazijninrichting

Reksystemen

Wij bij Jungheinrich vertrouwen al meer dan 60 jaar op eigen ontwikkelingen, individuele oplossingen en de hoogste kwaliteit. Met een ruim assortiment voor de opslag van palletten, bakken, planken, dozen en lange goederen zorgen wij ervoor dat u alles veilig kunt opslaan en alles altijd binnen handbereik is. Klanten uit de hele wereld en uit verschillende branches vertrouwen op onze systemen.

Reksystemen van Jungheinrich

Een optimaal ingepland rek vormt de ruggengraat van uw magazijn. Eénmaal geplaatst, moet het niet alleen maar lasten dragen maar ook aan veranderingen kunnen weerstaan. Een toekomstgerichte planning is daarom een allesomvattende planning.


Systeem met veel mogelijkheden

Palletten en laadkisten kunnen op uiteenlopende wijze worden opgeslagen, afhankelijk van de indeling in uw bedrijf. Een statische opslag is interessant wanneer u uw goederen alleen bij de opslag, overslag of orderverzameling moet bewegen.

Beweeglijk en optimale ruimtebenutting

Wanneer u goederen binnen uw magazijn wilt verplaatsen, kan een dynamische pallettenopslag u een geschikte oplossing bieden.

Flexibel en universeel inzetbaar

Jungheinrich is voorzien op alle specifieke toepassingen en biedt u voor iedere opslag- en orderverzameltaak het geschikte kleingoedrek.

Individueel, behoeftengericht en flexibel

Wat de opslag van kleine goederen betreft, bestaan er afhankelijk van de toepassing verschillende opties. Samen met u vinden wij voor elk van uw toepassingen een oplossing.

Draagarmrekken

Wanneer u lange goederen zoals stangen, buizen en platen moet opslaan, zijn draagarmstellingen de optimale oplossing. Die kunnen naar believen worden verlengd. De lasten worden gedragen door leggers op de stellingstaanders, die op hun beurt gemakkelijk gepositioneerd kunnen worden.

Staalbouwplatformen

Met een staalbouwplatform creëert u snel extra ruimte in de hoogte, zonder dat u dure structurele wijzigingen hoeft aan te brengen aan het grondplan. De zelfdragende, begaanbare en optioneel berijdbare staalbouwconstructie creëert ruimte op meerdere niveaus.

Meer info?

Wil u meer weten over ons uitgebreid aanbod aan reksystemen en systeemtrucks?
Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.