Stage Orderpicken

Orderverzamelen

Bij het orderverzamelen moet de mens-truck-interface perfect werken. Jungheinrich ondersteunt het efficiënte samenspel met een ruim productassortiment. Want optimaal en foutloos orderverzamelen, vormt het hart van uw concurrentievermogen.

Horizontaal of verticaal: orderverzamelen op het hoogste niveau met Jungheinrich

De globalisering, individualisering en e-commerce boom zorgen ervoor dat een steeds groter aantal afzonderlijke goederen of materialen steeds sneller voor levering beschikbaar gesteld moet worden. Het orderverzamelen is voor veel bedrijven dan ook een beslissende succesfactor, waarbij het aankomt op hoge orderverzamelsnelheden en minimale foutenmarges.

Jungheinrich biedt met zijn meer dan 60 jaar ervaring een breed assortiment op uw behoeften afgestemde orderverzameloplossingen. Zo overtuigt de nummer één onder de horizontale orderverzamelaars, de Jungheinrich ECE, al in de standaarduitvoering: door het met de Red Dot-Award bekroonde multifunctiestuur jetPILOT en het optionele rijcomfort. In smalle gangen zorgen onze meermaals onderscheiden, intelligente hoogbouwtrucks EKX voor efficiënt orderverzamelen op grote hoogte.

Wanneer er bij het orderverzamelen sprake is van een mens-truck-interface, gebeurt er haast niets meer zonder digitale ondersteuning. En op dat vlak heeft Jungheinrich als technologische leider van de intralogistieke branche intelligente en tegelijkertijd eenvoudige oplossingen paraat. Innovatieve bedieningsopties, zoals de Jungheinrich easyPILOT Follow ondersteunen de orderverzamelaar intuïtief. Daardoor kan de gebruiker zich helemaal op zijn taak concentreren, terwijl de truck hem praktisch automatisch volgt en daarbij een precieze afstand tot het reksysteem houdt.

Het Jungheinrich Warehouse Management System is als digitale brein van uw magazijn berekend op alle varianten van het orderverzamelen en bewaart steeds het overzicht. Wanneer uw werknemers bij het orderverzamelen rechtstreeks moeten tussenkomen, bieden wij u passende handheld-terminals, inclusief barcodescanners, waarmee draadloos gecommuniceerd kan worden. Zo worden mens en truck één geheel bij het orderverzamelen.