Stage Heffen & stapelen

Laden en lossen

Laden en lossen, heffen en stapelen: laat dat maar aan professionals over. Want wanneer het laad- en losproces niet doeltreffend verloopt, kan de hele procesketen vastlopen. Daarom biedt Jungheinrich u krachtige en energie-efficiënte trucks en transpalletten voor iedere behoefte. Met tal van opties en varianten voor uw specifieke toepassing.

Steeds de beste oplossing

Goederen die nog nooit door Jungheinrich verplaatst werden, zijn moeilijk te vinden. Het Jungheinrich-portfolio omvat meer dan 600 verschillende varianten van transpalletten en andere trucks. En als u desondanks niet precies vindt wat u zoekt, bouwen wij uw truck gewoon op maat. Onze krachtige trucks zijn uitgerust met exact die aandrijvingen die u nodig heeft. Elektrisch, met krachtige lithium-ion technologie, of in diesel- of LPG-uitvoering. 

Nog een sterk punt: onze reachtrucks verplaatsen uw lasten tot een hoogte van maximum 12 meter. Uw bedrijfskosten daarentegen gaan naar beneden: op lange termijn realiseert u daardoor besparingen tot 20%. Onze hoogbouwtrucks zijn niet het minst ideaal voor een gecombineerd gebruik in zowel smalle als brede gangen. En met onze orderverzamelaars kunt u het aantal picks heel gemakkelijk verhogen.

High-tech voor uw veiligheid

Veiligheid komt op de eerste plaats bij het stapelen en heffen met onze trucks. Tal van veiligheids- en hulpsystemen helpen de bestuurder kritieke situaties vroegtijdig te herkennen en het risico van ongevallen en verkeerde bedieningen te verkleinen. 

Daarnaast zijn er ook nog functies zoals de achteruitrijcamera met personenherkenning en digitale oplossingen. Ook op het vlak van lastbescherming en stabiliteit geldt het motto “Safety First”, en werd aan speciale hulpsystemen gedacht. Voor speciale branches, zoals chemie en farma, worden onze hef- en stapeltrucks desgewenst zelfs uitgerust met een explosiebeveiliging. Zo stapelt en heft u steeds veilig - en in ieder geval doeltreffend en rendabel.