Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures

Tips & tricks

Als intralogistieke expert zijn we de aangewezen partij om u tips & tricks te geven als het gaat om heftrucks, magazijninrichting en de veiligheid van uw medewerkers. Hier kunt u alvast meer informatie vinden.

Tips & tricks

Wanneer u een heftruck aankoopt, dient u ook gepaste heftruckbanden te kiezen. Welke band u bij voorkeur kiest, is afhankelijk van tal van zaken. Uw toepassing, het hefvermogen van uw truck en de intensiteit waarmee u de truck gebruikt, spelen bijvoorbeeld een belangrijke rol.

Meer weten
Tips & tricks

Bij het inrichten van uw magazijn wilt u uiteraard graag de beschikbare oppervlakte optimaal benutten. Het is dan ook belangrijk om elke vierkante meter van de vloeroppervlakte van uw magazijn maximaal in te vullen. Daarbij vervult de breedte van de gangen in uw magazijn uiteraard een cruciale rol.

Meer weten
Tips & tricks

Jungheinrich biedt een uitgebreid gamma aan heftrucks voor het laden en lossen, transporteren en orderpicken van goederen. Van transpalletten tot smallegangenstapelaars. Maar welke truck kunt u nu best gebruiken voor welke taak?

Meer weten
TIPS & TRICKS

Een heftruck huren is vaak de beste oplossing wanneer u een heftruck slechts voor een bepaalde tijd nodig heeft, bijvoorbeeld door een plotse storing, seizoensgebonden pieken of grote onverwachte orders.

Meer weten
Tips & tricks

Hoe korter de looproutes, hoe efficiënter het orderpicken in uw magazijn kan gebeuren. Helaas kan het vaak lang duren vooraleer een orderverzameltruck de kortste route gevonden heeft langs alle picklocaties.

Meer weten
Tips & tricks

Een dagelijkse controle van de vorken van uw heftrucks verhoogt de veiligheid in uw magazijn. Bovendien merkt u zo schade of slijtage snel op en kunt u tijdig ingrijpen.

Meer weten
Tips & tricks

Investeren in een Jungheinrich truck of stelling was nog nooit zo voordelig! Dankzij een verhoogde investeringsaftrek van 25% hoeven bedrijven nu geen streep te trekken door hun geplande investeringen die mogelijk in het gedrang zouden komen omwille van COVID-19.

Meer weten
TIPS & TRICKS

De zomer is in het land en het ziet er naar uit dat de huidige temperatuurrecords verbroken zullen worden. Een warme zomer voor u, maar ook voor uw heftruck. Uw heftruck vraagt bijzondere aandacht bij hoge temperaturen. 

Meer weten
Tips & tricks

Voor elke transportafstand of hefhoogte is er een ideale stapelaar. Lees hier welke stapelaar u best kiest voor uw toepassing.

Meer weten
Tips & tricks

De inrichting van uw magazijn is van cruciaal belang voor een vlotte werking. Hoe kunt u op de meest efficiënte manier omgaan met de aanwezige ruimte in uw magazijn?

Meer weten
TIPS & TRICKS

Sluit uw magazijn tijdens de vakantieperiode voor een bepaalde tijd? Of heeft u een truck die tijdelijk even aan de kant moet? Vergeet dan zeker niet de batterij van uw truck op een correcte manier uit te schakelen.

Meer weten
Tips & tricks

Heftrucks zijn complexe machines. Of u nu over een nieuwe truck, een tweedehands of een huurtruck beschikt, het is cruciaal om uw truck op regelmatige basis te onderhouden en te controleren en de nodige controles uit te voeren. Alleen zo blijft uw truck in optimale conditie.

Meer weten
TIPS & TRICKS

Uw heftruck kan door dagelijks gebruik stoffig en vuil worden. Dit kan op termijn leiden tot een hoger brandstofverbruik, een minder betrouwbare truck en zelfs een grotere slijtage van uw truck zelf. 

Meer weten

Meer weten over één van deze topics?

Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.