Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Stage Automation

Automatisering met Jungheinrich

Met een harmonisch gechoreografeerd magazijn blijft het succes niet lang uit.

In een gedigitaliseerde wereld waarin het tempo steeds jachtiger wordt en het ritme van de goederenbewegingen razendsnel stijgt, is een harmonische magazijnchoreografie bepalend voor uw succes. Want alleen wanneer alle afdelingen harmonisch interageren en gezamenlijk voor een vloeiende goederenstroom zorgen, kunt u iedere uitdaging in uw business flexibel en efficiënt het hoofd bieden. Als uw automatiseringspartner werken wij een individuele oplossing voor u uit en begeleiden wij u als hoofdondernemer in alle fasen van het project, om te komen tot een opslagsysteem dat vandaag en in de toekomst inspireert met een onberispelijke werking.

Content STC2B1A

De nieuwe high-performer van het magazijn in de schijnwerpers.

Jungheinrich STC 2B1A – de wereldwijd best presterende magazijnkraan in zijn klasse.

De eerste door Jungheinrich ontwikkelde magazijnkraan zorgt met „Best-in-Class“-prestatiewaarden, een intelligent energiemanagement en de geringste naderingsafmetingen van zijn klasse voor een maximale efficiëntie in uw automatische kleingoedmagazijn.

KOM MEER TE WETEN

Content Automation Trenner

Alles wat nodig is voor een perfect gechoreografeerde automatiseringsoplossing.

Content Automation (4)

Flexibiliteit is de basis
voor een duurzame performance.

Voor de dansers van een opkomend ensemble geldt hetzelfde als voor de verschillende bestanddelen van een krachtige en toekomstbestendige automatiseringsoplossing: beide moeten maximaal beweeglijk zijn om iedere tempo- en ritmeverandering flexibel en efficiënt te kunnen volgen. Daarom stellen wij de handmatige, half- en volautomatische onderdelen van het magazijn zo harmonisch voor u samen, dat u flexibel kunt reageren op iedere uitdaging in de goederenstroom. Bijvoorbeeld op seizoenspieken, vraagfluctuaties of toekomstige groei. Wij plannen immers van meet af aan ook de uitbreidbaarheid en het aanpassingsvermogen van uw installatie mee in. Zodat u te allen tijde flexibel blijft, uw middelen efficiënt kunt benutten en kunt profiteren van een duurzame productiviteit.

Content Automation (1)

Een absoluut vertrouwen in de partner
is onontbeerlijk.

Op een danspartner moet men net zo blindelings kunnen vertrouwen als op zijn automatiseringspartner, om zichzelf en zijn beleggingen in goede handen te weten. Op ons als partner en hoofdaannemer kunt u van meet af aan vertrouwen. Wij ondersteunen u immers niet alleen met onze decennialange ervaring inzake intralogistiek, maar bieden u ook advies- en productie-expertise uit één hand. Met het juiste productensemble ensceneren wij voor u een individueel gechoreografeerd systeem, dat vanaf de goederenontvangst tot de goederenverzending rekening houdt met alle processtappen en raakvlakken. Van bij de aanvang van het project kunt u rekenen op een persoonlijke contactpersoon, die alle betrokken partijen coördineert en te allen tijde voor een efficiënt verloop en een nauwkeurige realisatie van iedere processtap zorgt. Met een uitgebreide oplossingsexpertise en technische knowhow leiden wij u transparant en daadkrachtig door iedere fase van uw automatiseringsproject: van de goederenstroomanalyse tot en met de service. Dankzij ons branchewijde, unieke fijnmazige servicenetwerk en onze competente service voor logistieksystemen zijn wij altijd in de buurt en snel ter plaatse wanneer u ons nodig heeft.

In 3 stappen naar een op maat gemaakte automatiseringsoplossing.

Kom meer te weten

Content Automation (2)

Onder een ervaren regie
wordt automatisering een succes.

Bij het beroepsdansen komt het er net als in het magazijn op aan het prestatievermogen op een hoog niveau te houden of zelfs nog te verbeteren. Om ervoor te zorgen dat uw individueel gechoreografeerde installatie blijvend efficiënt werkt, paren wij reeds in de planningsfase ingenieurskunst aan rentabiliteit. Als ervaren automatiseringschoreograaf maken wij de bestaande en de gewenste situatie transparant, leggen wij optimaliseringsmogelijkheden bloot en vinden wij rekening houdend met alle economische, ruimtelijke en andere omstandigheden de perfecte oplossing voor u. Met tal van klanten uit de meest uiteenlopende sectoren hebben wij de première van hun harmonische automatiseringsoplossing al gevierd en hen op die manier geholpen hun efficiëntie blijvend te verhogen en hun concurrentievoordeel te vergroten.

Content Automation (3)

Met geavanceerde techniek
geslaagde premières vieren.

Net als een dansensemble moet ook een geavanceerd opslagsysteem altijd openstaan voor nieuwe dingen. De wensen van het publiek veranderen immers net zo snel als de eisen van uw klanten en consumenten. Om u een voldoende flexibele en geavanceerde automatiseringsoplossing aan te kunnen reiken, investeren wij intensief in onderzoek en ontwikkeling. Wij breiden onze portfolio gestaag uit, om nieuwe en geoptimaliseerde technologieën efficiënt en genetwerkt in het magazijn te introduceren. Dat geldt zowel voor nieuwe installaties als voor de modernisering of uitbreiding van bestaande installaties wereldwijd.
Ons huidige automatiseringsensemble reikt van automatisch geleide transportsystemen en transportbandtechniek over automatische kleingoed- en pallettenmagazijnen tot de ster van het ensemble, ons voorwaarts compatibele Warehouse Management System, het Jungheinrich WMS. Alles wat nodig is voor een perfect gechoreografeerde automatiseringsoplossing leveren en integreren wij als hoofdaannemer uit één hand.
 

Content Automation Trenner1

Meer informatie over automatisering

Maak nu kennis met ons uitgebreide assortiment.

Jungheinrich als systeemaanbieder
Planning, realisatie, service en support
Automatische opslagsystemen
Geautomatiseerde orderpicking & palletisering

Geslaagde automatiseringsprojecten.

Referenties: Automatische opslagsystemen

Referenties: Automatische transportmiddelen

Content automatiseringsproces (2)

Harmonisch gechoreografeerd, perfect georkestreerd.

Digitalisering en networking met Jungheinrich.

Als toonaangevende provider van intelligente intralogistiekoplossingen bieden wij u niet alleen een harmonisch gechoreografeerde automatisering uit één hand, maar ook alles wat nodig is voor de digitalisering en networking van uw magazijn. Met digitale oplossingen zorgen wij voor een winstgevende koppeling van uw processen om op die manier uw rentabiliteit en toekomstbestendigheid te vrijwaren.

Kom nu meer te weten

Geïnteresseerd in een harmonische choreografie
voor uw magazijn?

Laat u nu adviseren.