Stage Opslaan

Magazijnopslag

Optimale oppervlaktebenutting, zo snel mogelijk artikels en order samenbrengen. Opslag is een hoofdbestanddeel van het logistieke proces. Jungheinrich biedt u een uitgebreid assortiment trucks en systemen voor een efficiënte opslag. 

Optimale opslag - steeds complexer

In tijden van e-commerce en internationale logistieke processen moet een steeds grotere verscheidenheid aan producten in steeds kortere tijdspannen opgeslagen en teruggehaald worden. Tijd-, kosten- en ruimtebesparende opslag wordt dan ook steeds belangrijker voor het succes van bedrijven. 

Jungheinrich biedt u met zijn meer dan 60 jaar ervaring een compleet assortiment trucks, rek- en magazijnsystemen voor de goederenopslag. Van een eenvoudige elektrische stapelaar over een uiterst flexibele reachtruck tot een EKX hoogbouwtruck.

Reksystemen - sleutel tot een optimale overslagcapaciteit

Onze magazijnsystemen overtuigen door hun op uw behoeften afgestemde constructie en hun optimale oppervlaktebenutting. Als pallettenmagazijn, kleingoedmagazijn of magazijn met smalle gangen. Magazijnsystemen zijn voor ons veel meer dan louter staal en ijzer. Reksystemen vormen de ruggengraat van uw magazijn en de sleutel tot een optimale overslagcapaciteit. Daarom bieden wij u een op de totaliteit gerichte magazijnplanning, die het geheel van reksystemen en trucks beschouwt als een perfect werkend team. Van de opslag van palletten, bakken, legborden en karton tot en met laadgoed vindt u bij Jungheinrich een uitgebreid aanbod rek- en magazijnsystemen, platformconstructies en zelfdragende opslagplaatsen. Zo bent u voorbereid op de uitdagingen van de toekomst en kunt u steeds optimaal opslaan.