Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Stage Kleinhandel & groothandel

Klein- & groothandel

Snelheid en flexibiliteit bij een optimale kostenefficiëntie zijn de basisvereisten voor logistiekprocessen in de klein- en groothandel. Vooral de e-commerce-boom vereist intelligente oplossingen voor iedere klant. Want daar is letterlijk iedere seconde van belang.

E-commerce shipping process efficiently automated

For an American e-commerce pioneer, we automated the transport and put more reliability into the process.

Earthquake-proof and efficient

Birner is the largest dealer of vehicle spare parts in Austria. A distribution warehouse was part of a new logistics strategy. It just happens to lie in earthquake zone 4. We provided an impressive, modern concept. Nothing can shake the warehouse any more.

Keller & Kalmbach

Keller & Kalmbach is one of the leading service providers in C-parts management. We constructed and expanded the central warehouse in Hilpoltstein for the Munich-based Company.

De wereld draait sneller – uw goederen ook.

Tegen de achtergrond van een snel groeiende onlinehandel verwachten onze klanten uit de kleinhandel en groothandel twee dingen: snellere intralogistiekprocessen voor steeds kortere leverings- en retourtijden. En een betere schaalbaarheid voor seizoensgebonden of door acties veroorzaakte verkooppieken. Beide behoeften vereisen een zo hoog mogelijke soepelheid van de processen in het magazijn en hightech bij het orderpicken.

Bent u op zoek naar een op de totaliteit gerichte en schaalbare oplossing? Een omni-channel-distributiecentrum voor alle ingaande ordertypes? Dan zijn onze op maat gemaakte logistiekoplossingen voor de klein- en groothandel precies wat u zoekt.

Intralogistiek 4.0 – met Jungheinrich op de inhaalstrook.

Wij bieden u in tijden van Logistiek 4.0 een totaaloplossing met ons Warehouse Management System Jungheinrich WMS als superbrein. Het geeft alle processen van goederenontvangst tot goederenverzending weer en kan bijvoorbeeld een (gedeeltelijk) geautomatiseerd magazijn met smalle gangen met transportsystemen zonder bestuurder als bij toverslag besturen. Zo wint u tijd en spaart u geld.

Andere voordelen van onze speciaal voor de klein- en groothandel ontwikkelde logistiekoplossingen: de beschikbaarstelling volgens het gehanteerde opslagprincipe van volle palletten van hetzelfde artikel of van verschillende artikelen, de inachtneming van Same-Day/Next-Day Delivery of de professionele afhandeling van hoge retourquota. Onze ergonomische orderpickoplossingen zorgen bovendien voor een optimale ruimtebenutting en voor meer veiligheid in uw magazijn. 

Ons aanbod wordt afgerond met een uitgebreid assortiment krachtige en energie-efficiënte transpalletten en vorkheftrucks. De innovatieve heftruck voor hoge rekken EKX 516 is bijvoorbeeld ongevoelig voor hobbelige vloeren en brengt meer veiligheid en een hogere overslagcapaciteit in uw magazijn met smalle gangen. Natuurlijk zijn onze vloertransportmiddelen in tijden van groene logistiek ook allemaal verkrijgbaar met innovatieve lithium-iontechnologie, voor nog meer vermogen en efficiëntie. En dat allemaal opdat u zowel in de klein- als in de groothandel nog sneller kunt reageren en vooruitgang boeken.

Jobs_dispatcher

Contacteer ons voor meer informatie

 

Telefoon

0800 85 222

Contact opnemen