Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures

Jungheinrich, uw partner voor intralogistieke oplossingen

Met een uitgebreid portfolio van heftrucks, logistieke systemen en diensten bieden wij u intralogistieke oplossingen op maat. Daarenboven zorgt ons uniek directe verkoop- en servicenetwerk ervoor dat wij een betrouwbare partner voor u kunnen zijn die altijd en overal aan uw zijde staat.

Vragen? Advies nodig?

Bel ons op één van onze (gratis) nummers.
Of vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.

Stage Onze oplossingen voor u 2

Heftrucks en magazijnrekken

Bij Jungheinrich bent u aan het juiste adres voor elk type heftruck, van transpallet tot vorkheftruck en van elektrische stapelaar tot reachtruck. Of het nu om een nieuwe truck, een tweedehands truck of een huurtruck gaat. We kunnen zelfs het volledige beheer van uw truckvloot op ons nemen. Ook voor het inrichten van uw magazijn met magazijnstellingen kunt u bij ons terecht. Wij bieden oplossingen op uw maat.


Stage Services 2020

Onderhoud en reparatie van heftrucks

Daarenboven zorgt ons uniek servicenetwerk ervoor dat wij altijd en overal aan uw zijde staan dankzij onze professionele en snelle heftruck service en originele Jungheinrich onderdelen.


Lithium-iontechnologie

Pionier in lithium-ion technologie

Al meer dan tien jaar werkt Jungheinrich intensief aan de ontwikkeling van duurzame lithium-ion trucks. Dankzij eigen research, ontwikkeling en productie kunnen wij u een lithium-ion truckconcept aanbieden dat uniek is op de markt. Eén totaalsysteem waarbij batterij, lader en truck optimaal op elkaar zijn afgestemd. 

M E E S T   V E R K O C H T E   H E F T R U C K S


Meer weten over Jungheinrich, onze producten en diensten?

Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.