Stage Stories

Persberichten

Voor meer informatie en inlichtingen bij onze persberichten kunt u steeds terecht bij onze marketing afdeling. Bel ons op 016 66 88 06 of mail ons op marketing@jungheinrich.be.

PERSBERICHT - 23/12/2020

Jungheinrich heeft zich bij de ‘50 Sustainability & Climate Leaders’ geschaard, een groep van ’s werelds toonaangevende bedrijven op het vlak van klimaatbescherming en duurzaamheid.

Meer weten
PERSBERICHT - 21/12/2020

TRUMPF en Jungheinrich hebben een samenwerking aangekondigd op het vlak van intralogistieke oplossingen. Jungheinrich zal transportsystemen zonder bestuurder leveren die onderdelen autonoom vervoeren tussen de verschillende bewerkingsmachines en opslagplaatsen.

Meer weten
PERSBERICHT - 16/12/2020

Jungheinrich zal zich de komende jaren richten op het verhogen van de rendabiliteit, efficiëntie en duurzaamheid. Dat deelde het bedrijf in Hamburg mee op de voorstelling van zijn nieuwe strategie 2025+.

Meer weten
PERSBERICHT - 11/12/2020

Twee jaar geleden stelde Jungheinrich de ETV 216i voor het eerst voor aan het publiek: ’s werelds eerste heftruck met innovatief lithium-ion batterijconcept. Nu heeft Jungheinrich de 1.000ste ETV 216i geleverd bij Penny. 

Meer weten
PERSBERICHT - 13/11/2020

Jungheinrich is door EcoVadis opnieuw onderscheiden voor zijn inzet op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het bedrijf krijgt voor de tweede keer op rij de gouden status.

Meer weten
PERSBERICHT - 30/09/2020

Jungheinrich participeert in de Münchense (Duitsland) robotica start-up Magazino. In Dingolfing, vlakbij München, hebben vertegenwoordigers van beide bedrijven de contracten ondertekend.

Meer weten
PERSBERICHT - 09/07/2020

Met de toevoeging van INDUSTRY TRAIN aanhangers aan zijn portofolio, biedt Jungheinrich kwaliteit uit het Zwarte Woud. Het bedrijf Neumaier is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor klanten.

Meer weten
PERSBERICHT - 20/04/2020

Voor de vierde keer op rij heeft Jungheinrich de gerenommeerde onderscheiding in de categorie 'Magazijntechnologie en Orderpicking' in ontvangst mogen nemen. Jungheinrich behaalde ook een tweede plaats in de categorie 'IT voor Magazijnbeheer'.

Meer weten
PERSBERICHT - 19/02/2020

De Jungheinrich ERC 216zi stapelaar is dit jaar bekroond met de wereldvermaarde iF Design Award. De truck is de meest compacte truck in zijn klasse. Dankzij zijn geïntegreerde lithium-ion batterij is de ERC 216zi bijzonder compact en wendbaar.

Meer weten

Meer info?

Wilt u meer weten over onze persberichten?
Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen u graag verder.