Stage Batterijen
Altijd op volle kracht
Lithium-ion technologie van Jungheinrich
Meer tonen

Jungheinrich is dé leverancier van intralogistieke oplossingen

Efficiënte processen zijn cruciaal voor het succes van een bedrijf. Daarom hebben we bij Jungheinrich van intralogistiek onze passie gemaakt. Wij zorgen ervoor dat onze klanten zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten en kunnen genieten van de meest kostenefficiënte producten, systemen en diensten.

Ons aanbod

Verplaatsen, heffen, stapelen, trekken - elektrisch, met verbrandingsmotor of handmatig? Wij hebben de geschikte truck voor u in ons productassortiment. En niet alleen dat: bij nieuwe trucks kunt u de uitrusting zelf kiezen op basis van uw specifieke toepassing.

Meer weten

JUNGSTARS zijn de occasietrucks van Jungheinrich, die tot de beste op de markt behoren. Met onze high end revisie volgens het 5 sterren principe brengen wij iedere truck zowel technisch als visueel opnieuw in topconditie, overeenkomstig de strengste veiligheids- en duurzaamheidsnormen.

Meer weten

Recente trucks die gebruiksklaar zijn: huurtrucks van Jungheinrich zorgen voor de flexibiliteit die u en uw klanten vragen.

Meer weten

Intelligente logistieke systemen met op maat gemaakte oplossingen zijn nodig wanneer digitalisering de ontwerpeisen van intralogistieke processen verhoogt. Deze systemen bereiden uw productie- en werkomgeving optimaal voor op toekomstige uitdagingen.

Meer weten

Uitval- en stilstandtijden zijn vervelend maar vooral ook kostelijk. Onze premium service is bijzonder veelzijdig en perfect aangepast aan uw wensen en behoeften. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw techniek soepel en betrouwbaar werkt.

Meer weten

Alleen het originele Jungheinrich-onderdeel vrijwaart de garantie op uw vloot. Wij leveren u snel het originele onderdeel voor uw truck.

Meer weten