Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Stage Wij blijven beschikbaar
Update covid-19

Wij blijven aan de slag!

De snelle verspreiding van COVID-19 stelt ieder van ons voor grote uitdagingen. We begrijpen dat u op dit moment met veel vragen zit. Daarom willen we u informeren over onze huidige werking om u nog steeds dezelfde kwaliteitsvolle Jungheinrich-service te kunnen bieden.

● Zet Jungheinrich haar activiteiten verder?

JA!
Onze kantoren in Leuven (Heverlee) zijn vanuit preventief oogpunt tijdelijk gesloten voor bezoekers ten gevolge van de maatregelen in verband met COVID-19. In de mate van het mogelijke werken onze medewerkers van thuis uit en blijven zij steeds voor u bereikbaar via e-mail of telefoon. Ook onze werkplaats- en buitendiensttechniekers zijn de hele dag in de weer met het uitvoeren van onderhouden en reparaties. Hieronder vindt u de (gratis) telefoonnummers en e-mailadressen van al onze diensten. Aarzel niet om contact op te nemen indien u vragen heeft.

Of neem zelf contact op met één van onze diensten via de (gratis) telefoonnummers of e-mailadressen hieronder.

Algemeen

016 39 87 11

Info@jungheinrich.be

Verkoop

0800 85 222

Sales@jungheinrich.be

Logistieke Systemen

0800 85 209

LogisticSystems@jungheinrich.be

Jungheinrich Profishop

0800 35 211

Profishop@jungheinrich.be

Occasie

0800 85 685

UsedEquipment@jungheinrich.be

Verhuur

0800 85 385

Rental@jungheinrich.be

Wisselstukken

0800 85 777

Parts@jungheinrich.be

Onderhoud en reparaties

0800 85 666

CustomerService@jungheinrich.be


● Kunnen onderhouden en reparaties aan trucks doorgaan?

JA!
Uiteraard is het ook nu belangrijk om de stilstand van uw trucks tot een minimum te beperken. Onze techniekers doen er dan ook alles aan om uw trucks zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen. Ze krijgen duidelijke richtlijnen mee rond hygiëne en manier van werken om uw veiligheid en die van zichzelf te kunnen verzekeren.
Onderhoud of reparatie aanvragen

● Kunnen wisselstukken geleverd worden?

JA!
Ons wisselstukkenmagazijn in Duitsland blijft volledig operationeel. Net als voorheen kunt u bijgevolg rekenen op een snelle levering van de juiste wisselstukken.
Wisselstukken aanvragen

● Kunnen Jungheinrich-trucks nog besteld/geleverd worden?

JA!
Ons gamma van nieuwe trucks blijft beschikbaar. Ook onze Jungheinrich Stock is nog niet uitgeput voor wie op korte termijn een nieuwe truck wenst. Daarnaast kunt u uiteraard ook opteren voor een huur- of occasietruck die we snel bij u ter plaatse kunnen hebben.
Aanbod trucks bekijken

● Kan een Jungheinrich-vertegenwoordiger bij mij langskomen?

❌ NEEN
Social distancing is er voor iedereen, dus ook voor onze vertegenwoordigers. Het is niet verantwoord om op dit moment afspraken te laten doorgaan bij u ter plaatse of in onze kantoren. We willen u wel graag zo goed mogelijk ondersteunen en adviseren. Dit kan via e-mail, telefoon, ...
Aanbod trucks bekijken

Heeft u nog andere vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.