Contactformulier
Nieuwsbrief
Vacatures
Stage Kerstkaart
Kerstkaart

Jungheinrich steunt goede doelen

Het jaar loopt stilaan op zijn einde. 2020 was in vele opzichten een ander jaar dan anders. Bij Jungheinrich willen we het dit eindejaar dan ook anders aanpakken.

Uiteraard zijn we nog steeds dankbaar voor onze samenwerking. Vanzelfsprekend wensen we u nog altijd het beste toe voor het nieuwe jaar. Alleen willen we die dankbaarheid dit jaar op een andere manier tonen. Door het steunen van enkele goede doelen.

We hebben drie goede doelen geselecteerd die we een warm hart toedragen. We zouden u willen vragen uit deze drie goede doelen dat doel te kiezen waar uw voorkeur naartoe gaat. Wij doen dan graag een gift.

Goede doel 1: Bednet

Ook als kinderen lange tijd - of vaak - ziek zijn hebben ze recht op onderwijs en op sociaal contact met hun vrienden. Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen live de les kunnen volgen via internet. In de klas staat een computer met camera en de leraar heeft een microfoon. De leerling volgt alles via een laptop thuis waarmee hij/zij de camera kan besturen. De klasgenoten zien hem/haar op het computerscherm achteraan in de klas. Meer info op www.bednet.be.

Goede doel 2: Help Animals

Help Animals heeft twee dierenasielen. Eén in Anderlecht, dat gevonden en verlaten katten en honden verwelkomt. En een tweede in Braine-le-Château, dat paarden, ezels, schapen, geiten, pluimvee, ... opvangt die gered zijn van mishandeling. De dieren worden allemaal geplaatst in pleeggezinnen onder een plaatsingsovereenkomst om hen een nieuw, gelukkig leven te bieden. Help Animals streeft er ook naar een rol te spelen bij de opvoeding van kinderen, om hen het dierenleven en het milieu te leren respecteren. Meer info op www.helpanimals.be.

Goede doel 3: LIVE2020

LIVE2020 wil - wie livemuziek mogelijk maakt (van backliners tot stagehands, van muzikanten tot boekingsagenten, van dj’s tot podiumbouwers, van geluidstechnici tot roadies) en die het nu financieel erg moeilijk heeft met de maatregelen naar aanleiding van COVID-19 - een duwtje in de rug geven. Zodat livemuziek in de beste en veilige omstandigheden kan terugkeren naar kleine en grote podia, binnen en buiten. Het fonds heeft de ambitie een aanvulling te bieden en waar nodig een extra bijdrage te leveren. Aan collega's die door de huidige crisis op alle vlakken zwaar getroffen zijn en aan de sector zelf door relance-initiatieven te ondersteunen. Meer info op www.live2020.be.


Kies hieronder het goede doel dat u wilt steunen.