Jungheinrich stelt de nieuwste generatie van zijn orderverzamelaar voor kleine goederen EKM 202 voor. Eén van de belangrijkste ontwikkelingen is de meer dan verdubbelde laadcapaciteit in vergelijking met het vorige model waardoor het toestel bijzonder geschikt is voor het orderpicken van eender welk type kleine goederen zonder palletten. Naast de laadcapaciteit van 100 kg op de bovenste plank heeft de EKM nu een tweede bergruimte met een capaciteit van nog eens 115 kg. Extra opbergcompartimenten op de mast bieden de nodige opbergruimte voor werkmaterialen.

Dankzij de nieuwe AC-aandrijving haalt de truck een maximale rijsnelheid van 8 km/u om zo tijdens het orderpicken snel de volgende locatie te kunnen bereiken. De 120 Ah lithium-ion batterij biedt voldoende energie voor bijzonder lange en intensieve toepassingen. De truck is uitgerust met waarschuwingslichten die de potentiële gevarenzone markeren. De lichten worden automatisch geactiveerd wanneer het staplatform de hoogte in gaat en verlichten zo een zone rond de truck. De EKM garandeert veilig op- en afstappen dankzij de automatische deurvergrendeling.

Jungheinrich biedt deze truck ook aan met geleidingswielen voor gebruik in smalle gangen of modulaire reksystemen. Dankzij de uitschuifbare mast kan de EKM 202 een pick hoogte tot 5,3 meter bereiken. Dit maakt van de EKM een veilig en efficiënt alternatief voor klassieke ladders, in het bijzonder in kleinhandelszaken. Jungheinrich heeft het chassis van de EKM voorzien van een robuust metalen aandrijfframe. Aan de buitenkant is er met opzet geen plastic verwerkt zodat de truck optimaal beschermd is tegen beschadiging. Dit geldt in het bijzonder voor de aandrijfwielen die binnen de contouren van de truck geplaatst zijn.

Online aanvraag

U hebt een vraag? Stuur ons uw aanvraag.

Online aanvraag

Contact

Jungheinrich n.v.
Research Park Haasrode 1105
Esperantolaan 1
3001 Leuven (Heverlee)

016 39 87 11