Jungheinrich AG uit Hamburg staat op het punt ISI Automation GmbH & Co. KG uit Lemgo, Oost-Westfalen over te nemen. Na de overname zal de specialist inzake kant-en-klare automatiseringsoplossingen deel uitmaken van Jungheinrich, één van ’s werelds belangrijkste leveranciers van intralogistieke oplossingen. De ISIPlus®- en ISIPro®-producten van het bedrijf zullen het assortiment van de groep uitbreiden in het gebied tussen ERP en de werkvloer.

Dr. Rosenbach, lid van de raad van bestuur voor logistieke systemen bij Jungheinrich, licht de overname toe: “Het is onze bedoeling ISI Automation en zijn fabrieken in Lemgo en Extertal te versterken, en wij hebben onszelf het duidelijke doel gesteld het bedrijf verder uit te breiden met alle bestaande en toekomstige klanten in dit belangrijke digitaliseringsdomein.”

De huidige directeuren van ISI Automation, Frank Marek en Volker Sasse, zullen het bedrijf blijven leiden onder het nieuwe meerderheidsbelang van Jungheinrich, om op die manier de continuïteit te waarborgen. Marek formuleerde het als volgt: “Op een markt die de mogelijkheden biedt om internationaal mee te spelen, vormt deze investering een belangrijke stap in de strategische ontwikkeling van ISI Automation hier in Oost-Westfalen-Lippe.”

Online aanvraag

U hebt een vraag? Stuur ons uw aanvraag.

Online aanvraag

Call4Service

U wenst een technieker ter plaatse voor een onderhoud of reparatie?
Maak uw servicemelding

Contact

Jungheinrich n.v.
Research Park Haasrode 1105
Esperantolaan 1
3001 Leuven (Heverlee)

016 39 87 11